Пинг-понг

ПЕЛАГОНИСКО ДЕРБИ ВО БИТОЛА!

Вечерва продолжува првенството на Втората пингпонгарска лига на Македонија. На програмата е 6. рунда, во чија рамка е дерби-дуелот во Битола меѓу Пелистер и Прилеп. Есеноска Прилеп победи со убедливи 4:1, па оттука и денеска е со шанса за освојување на двата бода. Всушност, прилепската екипа има маскимални 10 бода и тежнее кон задржување на првото место од табелата кое води во погорен ранг – Првата лига. Тимот на Пелистер има 8 бода.

За Прилеп настапуваат: Александар Штаркоски, Бојан Базерковски, Бранимир Димков, Звонко Тодороски, Александар Чадамоски и Рубинчо Ристески.

Од категоријата

ПРИЛЕПСКИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ СО ЧЕТИРИ МЕДАЛИ ОД СКОПЈЕ!

Зоран Иге

ПРИЛЕПЧАНИТЕ ОД 1:3, СВРТИЈА НА 4:3!

Зоран Иге

БОРБАТА ЗА ПЕХАРОТ ПОЧНУВА ОД ПРИЛЕП!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе