Други

Други

ЕВЕ ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАПРАВИ ЗА УНИВЕРЗАЛНАТА ДА БИДЕ ПУШТЕНА

Зоран Иге
Безмалку два месеца поминаа од иницијативата со петиција за повторно пуштање во употреба на Универзалната сала во Прилеп. Љубителите на спортот оттогаш наваму постојано се...
Други

ПЕТПАТИ ПУШТАНИ ВО УПОТРЕБА И – ПАК НЕ РАБОТАТ!

Зоран Иге
Прилеп некогаш беше еден од ретките градови во Југославија, а покрај главниот град единствениот во Македонија со две спортски сали – Универзална сала и салата...
Други

(ФОТО+ВИДЕО) ПОТПИСИ, ПЕЧАТИ ЗА ПЕТИЦИЈА И ДИСКУСИЈА ЗА УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА!

Зоран Иге
  Во големата сала од Собранието на Општина Прилеп, вечерва се одржа средба на сегашни и некогашни спортисти, спортски работници и спортски љубители, на која...
Други

ПЕТИЦИЈА ЗА УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА!

Зоран Иге
Универзалната сала се враќа како тема меѓу спортистите во Прилеп. Најново е што е најавена петиција (колективно писмено барање) до АМС. Најавата ја добивме од...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе