Џудо

Џудо

СУДИИТЕ НЕ ДОЗВОЛИЛЕ ПОВЕЌЕ ОД ДВА МЕДАЛА ЗА ПРИЛЕПЧАНИТЕ!

Зоран Иге
Во Аминдео, Грција се одржа Меѓународен турнир во џудо, со учество на околу 400 натпреварувачи од Грција, Молдавија, Грузија, Италија, Бугарија и Македонија. Џудо-клубот Сеишин...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе