Пинг-понг

Пинг-понг

(фото) ПРИЛЕП: НАЈВРЕДНИТЕ ПЕХАРИ ЗА УЦЕ И МЛАДЕНОВСКИ!

Зоран Иге
Заврши третото издание на Меѓународниот меморијален пингпонгарски турнир „Илија Карески – Каре“, во чест и спомен на големиот пингпонгар, тренер и спортски работник. Вчера и...
Пинг-понг

УТРЕ ЗАВРШУВА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА ПРИЛЕПСКИОТ ТУРНИР!

Зоран Иге
Голем интерес е за учество на Меѓународниот меморијален пингпонгарски турнир „Илија Карески – Каре“, кој е во чест и спомен на големиот пингпонгар, тренер и...
Пинг-понг

НОВ ТРЕНЕР ВО ПРИЛЕПСКИОТ КЛУБ

Зоран Иге
Двократниот државен шампион на Македонија, Младост 96 се раздели со досегашниот тренер Гоце Тошески, кој заминува во Шведска, така што останува да се пополни празното...
Пинг-понг

(видео) ТРЕНЕРОТ ТОШЕСКИ ОД ПРИЛЕП КОН ШВЕДСКА!

Зоран Иге
Двократниот македонски пингпонгарски шампион, клубот Младост 96 се разделува со тренерот Гоце Тошески. Тој веќе е договорен со нов клуб, Вернамо во Шведска, Ова е...
Пинг-понг

УСПЕШЕН ТЕСТ ЗА ВРВНИОТ ТАЛЕНТ НА ПРИЛЕПЧАНИТЕ!

Зоран Иге
Во Подгорица (Црна Гора), се одржа силен Меѓународен турнир во пинг-понг „Подгорица опен“,на кој учество зедоа 320 натпреварувачи од 8 држави.Меѓу нив беше и клубот...
Пинг-понг

ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ РИСТЕСКИ ПАК СО МЕДАЛ ОД ПОДГОРИЦА!

Зоран Иге
Прилепскиот пингпонгар Рубинчо Ристески, член на прволигашот Прилеп, освои бронзен медал на „Подгорица опен“, меѓународен турнир за лица со инвалидност. Беше во групата 8, според...
Пинг-понг

(фото) ЕСЕНСКИОТ ПРВАК Е ДОБИЕН ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге
Вчера салата од СОУ „Ристе Ристески – Ричко“ во Прилеп беше преполна со пингпонгари од цела Македонија, по повод одигрувањето на двете последни кола (осмото...
Пинг-понг

КОЈ ЌЕ БИДЕ ЕСЕНСКИ ПРВАК СЕ ОДЛУЧУВА ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге
Цел ден в недела, почнувајќи од 10 часот, во салата на СОУ „Ристе Ристески – Ричко“ во Прилеп има пинг-понг за екипните првенства на Македонија....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе