Ракомет

РАЗДЕЛБА СО ЧОВЕКОТ АКТИВЕН ВО ПОВЕЌЕ СПОРТОВИ!

Вчера на 76 години почина Круме Спиркоски – Џемо, човекот активен во повеќе спортови. Во сеќавање е дека беше претседател на Ракометниот клуб Тутунски комбинат, а работеше и во Фудбалскиот клуб Победа, Кошаркарски клуб Еуроинвест 11 Октомври, Карате-клубот Еуроинвест 11 Октомври… Двапати ја прими наградата за најдобар спортски работник на Прилеп.

Беше прв претседател на Карате-федерацијата на Македонија (тогаш Карате-сојуз на Македонија), кога се случи меѓународното признавање

Од категоријата

(фото) ПРИЛЕП ИСПУШТИ ШАНСА!

Зоран Иге

БЕЗБОЛЕН ПОРАЗ НА ПРИЛЕП!

Зоран Иге

УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА ПАК ВО МИСЛИТЕ НА РАКОМЕТАРИТЕ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе