Пинг-понг

ПРИЛЕП: НАЈДОБРИТЕ ДЕЛАТ 550 ЕВРА!

Утре (сабота) и в недела е третото издание на Меѓународниот меморијален пингпонгарски турнир „Илија Карески – Каре“, во чест и спомен на големиот пингпонгар, тренер и спортски работник. Во салата од ООУ „Добре Јованоски“ во Прилеп се очекува учество на близу 200 пингпонгари и пингпонгарки од Албанија, Косово, Србија, Црна Гора, Грција, Бугарија и Македонија. Најдобрите ги чекаат медали, пехари и парични награди. Паричниот фонд е 550 евра. Претстојат интересни натпревари во повеќе возрасни категории: сениорска, младинска (до 19 години), кадетска (до 13 и до 15 години) и ветеранска (од 40 до 49, од 50 до 64 и над 65 години) .
Организатор е клубот Младост 96.

Од категоријата

ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ДОАЃАЊЕ ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

ОДАМНА НЕМАЛО ТОЛКУ ПУБЛИКА КОЛКУ ВЕЧЕРВА

Зоран Иге

(фото) ЕСЕНСКИОТ ПРВАК Е ДОБИЕН ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе