Фудбал

СЕГДЕ СЕ ИГРА, ОСВЕН ВО ПРИЛЕП

Попладнево во 17 часот се натпреварите од 17. коло на Третата фудбалска лига – Југ. Има пет меча: Возарци – Питу Гули, Бучин – Ново Црнилиште, Вардар – Младост, Превалец – Обршани и Росоман – Марена. Не се игра само натпреварот во Прилеп, Динамо – Големо Коњари, одложен за следната среда поради денешниот пријателски меч во Скопје, Шкупи – Големо Коњари.

На табелата води неготински Вардар со 38 бода, пред Превалец со 35.

Од категоријата

(фото) ТЕРЕНОТ ГОЛЕМ, СИЛИТЕ МАЛИ, РЕШИЈА – ПЕНАЛИ!

Зоран Иге

(резултати, стрелци) НЕМААТ МИЛОСТ – ДАДОА 19 ГОЛА!

Зоран Иге

(фото) МЛАДИТЕ ПРОМАШУВАА – НАЈВОЗРАСНАТА ДВАПАТИ ПОГОДИ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе