Пинг-понг

ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ДОАЃАЊЕ ВО ПРИЛЕП!

Вториот пингпонгарски Меморијален меѓународен турнир “Илија Карески – Каре” ќе биде на 11 и 12 февруари, но уште отсега се наѕираат учесниците. Од клубот домаќин, Младост 96,  се задоволни од огромниот интерес.

– Голем пингпонгарски настан. Очекуваме меѓу 100 и 150 натпреварувачи од 8 до 10 држави. Новина ќе биде воведувањето на категоријата ветерани – информира Златко Рикалоски, членот на клупскиот УО.

Минатата година беа 90 пингпонгари од пет држави.

Од категоријата

ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ РИСТЕСКИ ПАК СО МЕДАЛ ОД ПОДГОРИЦА!

Зоран Иге

ПРИЛЕПЧАНИ НАИДОА НА ПРЕСИЛНИ РИВАЛИ ВО РОМАНИЈА!

Зоран Иге

(фото, резултати, состави) ПРИЛЕПСКА МЛАДОСТ 96 ПОЧНА ШАМПИОНСКИ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе