Џудо

НОВИ ТРЕНЕРИ И СУДИИ!

Претходниот викенд членови на Џудо-клубот Сеишин од Прилеп учествуваа во различни активности. Имено 4 членa од возрасната категорија јуниорки и јуниори на повик на селекторот учествуваа на викенд тренинг-камп во Ресен. Дел од стручните лица, тренери и судии од клубот зедоа учество на вториот стручен семинар за едукација и лиценцирање. Со ова клубот Сеишин доби нови двајца тренери и двајца судии кои се здобија со лиценци за работа во 2023 година. Семинарот се одржа во Прилеп во техничка организација токму на Сеишин.

Претстојнава сабота започнува и новата натпреварувачка сезона, со државните првенства за кадети и помлади пионери.

Од категоријата

НАСТОСКА И СТОЈКОВСКИ ОСВОИЈА ЗЛАТА ВО СТРУГА!

Зоран Иге

(ВИДЕО+ФОТО) ГРЦИТЕ НАЈДОБРИ ПРЕД ПРЕПОЛНАТА САЛА ВО ПРИЛЕП

Зоран Иге

БИТОЛА „ОКУПИРАНА“ ОД ПРИЛЕПЧАНИ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе