Џудо

КРУШЕВО Е ГРАДОТ-ДОМАЌИН НА БАЛКАНСКИОТ ШАМПИОНАТ!

Балканскиот шампионат во џудо за кадети на 9, 10 и 11 јуни ќе се држи во Крушево. Ова е најновата одлука на Џудо-федерацијата на Македонија. По овој повод, задутре (четврток) во хотелот „Монтана“ во Крушево ќе се одржи прес-конференција. На неа, меѓудругото, ќе се потпише договорот помеѓу Општина Крушево, претставена од градоначалникот Томе Христоски и Џудо-федерацијата на Македонија со претседателот Владимир Трпаноски, во присуство на членовите од Организациониот одбор.

На прес-конференцијата ќе биде претставено официјалното лого и другите детали во врска со Балканскиот шампионат во џудо за кадети.

Од категоријата

ТИРАНА ГИ ЗАПАМТИ МАКЕДОНЦИТЕ!

Зоран Иге

ОСУМНАЕСЕТ МЕДАЛИ ОД ДВА ПРИЛЕПСКИ КЛУБА!

Зоран Иге

МЕДАЛИ НОСАТ ОТСЕКАДЕ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе