Фудбал

ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ!

Од денеска (15 јануари) почнува зимскиот преоден рок за сите рангови во машкиот, женскиот фудбал и футсалот, сите во системот на Фудбалската федерација на Македонија. Иако веќе еден месец се зборува за разговори, преговори и договори, дури сега, официјално, ќе може да се знае кој играч што решил – дали да остане или да ја смени средината. Во рамките на ОФС Прилеп се 8 клуба од Општинската лига А-група, 9 клуба од Општинската лига Б-група, 6 од Третата лига – Југ, 1 од Втората лига, 1 од Првата женска лига, 1 од Втората футсал-лига, како и повеќе фудбалски школи.

Зимскиот преоден рок завршува на 11 февруари.

Од категоријата

ЕКИПИ ОД 12 МЕСТА ЗА ПЕХАРОТ ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

ДЕНОВИВЕ ПРВИТЕ ПРИСТАПНИЦИ ВО ПОБЕДА

Зоран Иге

ГОЛОВИ НА СЕКОЈА ВТОРА МИНУТА!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе