Фудбал

ТРОЈЦА ПРОМЕНИЈА КЛУБ!

Иако преодниот рок за фудбалерите почна уште од 15 јануари, нема многумина што со документи го промениле клубот, според информација на ОФС Прилеп. Досега е потврден преминот на Јорданчо Наумоски од Победа во Пелистер, а има и двајца нови во Големо Коњари – Петар Петроски (Слога Виница) и Илија Ристески (Росоман).

Сепак има уште време, бидејќи преодниот рок е до 11 февруари.

Од категоријата

(фото) ГОЛГЕТЕРКАТА СО ХЕТ-ТРИК ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

(резултати, табели, стрелци) КАДЕТИТЕ НА ПОБЕДА СО ТРИ БОДА ОД ШТИП!

Зоран Иге

(фото) ВО ПРИЛЕП ШЕСТ ГОЛА ДО 51. МИНУТА, ПОТОА НИЕДЕН!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе