Фудбал

ТРИЕСЕТ МИНУТИ ЧЕКАЊЕ ЗА ДА СЕ ПОЈАВИ ЕКИПАТА!

Во салата на СОУ „Ристе Ристески – Ричко“ во Прилеп се беше подготвено за одигрување на мечот Победа – Конзули, од 19. коло на Втората футсал-лига на Македонија. Меѓутоа, натпреварот не е одигран. Во записникот делегатот Ристе Бошков од Кавадарци има запишано: „По чекање од 30 минути гостинската екипа не се појави на теренот.“ Ова е втор меч во серија што не е одигран од истата причина. Претходно Победа не се појавила во Дебар на мечот со Кораби, но со надеж дека ќе се закаже нов термин.

РЕЗУЛТАТИ 18. КОЛО: Јувентус – Енхалон 10:1, Каршијака – Балкан 3:5, Университи – Скопје 4:3, Проект – Кораби 7:3, Партизан – Мал Ајакс 4:5.

ТАБЕЛА

СЛЕДНО 20. КОЛО: Мал Ајакс – Победа, Енхалон – Партизан, Конзули – Проект, Кораби – Университи, Скопје – Каршијака, Балкан – Шкендија, Кратово – Јувентус.

Од категоријата

ДРАМАТИЧНИ ТРИ МИНУТИ!

Зоран Иге

ДОДЕКА ИМА ШАНСИ, ИМА И БОРБА!

Зоран Иге

МЛАД ТРЕНЕР ВО ПОБЕДА

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе