Фудбал

АНГЕЛ ОД ВЕЛЕС: ДЕЦАВА ОД ПОБЕДА МЕ ПРАВАТ ГОРД!

На второлигашкиот опстанок на Победа не му се радуваат само прилепчаните. Еден од најголемите навивачи на прилепскиот тим е Ангелко Тошевски, роден во Кавадарци, израснат во Прилеп, живее во Велес.

– Бравоо за децата од Победа. Ме прават горд и среќен. Со бивши фудбалери од Борец коментираме и се восхитуваат на Победа – вели Ангелко.

Ангелко иако пензионер, многупати има навивано за Победа во Прилеп и на многу други места низ Македонија.

Од категоријата

МНОГУ НОВИ ВО ПОБЕДА!

Зоран Иге

(состави, стрелци) ГОЛЕМО КОЊАРИ ДО СЕНЗАЦИЈА ВО ВЕЛЕС!

Зоран Иге

ПРИЛЕПЧАНКИТЕ СЕ ИЗНАДАВАА ГОЛОВИ ВО ТЕТОВО!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе