Кошарка

НАЗНАЧЕН НОВ ТРЕНЕР

Капитенот на машкиот кошаркарски третолигаш Мега баскет, Стефан Стевананџија, во иднина ќе биде и во улога на тренер. Наследник е на долгогодишниот тренер Сашо Костоски, кој отсега ќе работи само со младинскиот тим. Двете екипи, сениорската и младинската, пријавени се во системот натпревари на КФМ од октомври – во Третата и во У16. Со пионерите, како и со кошаркарките од клубот, работи тренерот Златко Ристески.

Работата е во две училишни сали во Прилеп.

Од категоријата

СОВРЕМЕ В САЛА ЗА ДА СЕ ФАТИ МЕСТО!

Зоран Иге

СУДЕЊЕ ОД МЕЃУНАРОДНО НИВО ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

ТРИБИНИ СЕ НОСАТ ЗА ПУБЛИКАТА ДА УЖИВА ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе