Фудбал

НАПРЕВАРИТЕ СЕ ПОРАНО ПОРАДИ ПРАЗНИКОТ!

Попладнево стартува програмата од седум натпревара од традиоционалниот десетти по ред Хуманитарен турнир во мал фудбал „Свети Никола“ во Прилеп. Почетокот на сениорскиот дел е порано од вообичаениот термин, од 13,30 часот и ќе има дуели до околу 21 часот. Така е поради празникот Свети Никола, слава на голем број прилепски фамилии.

Во салата на ОУ „Добре Јованоски“ се мечевите: Зона премиер – Пролетер, Зона премиер – Ана Марија фуд, Теа Андреа – Микросам, Скара на кило Кусио – Тим Јосифов, Афикс пласт – Комфи ангел, Афикс пласт – Пекара Џулијано, Црна Река – Ресторан Бабино Ланч бар база.

Од категоријата

КАДИЦА И НАПРЕДОК НА ВРВОВИТЕ ОД ТАБЕЛИТЕ!

Зоран Иге

ЕКС-ВТОРОЛИГАШИ СЕ ИЗНАДАВАА ГОЛОВИ ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

ИМА УШТЕ ФУДБАЛ: СЕ ИГРА ЗА КУП-ПОБЕДНИК НА ОФС ПРИЛЕП!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе