Фудбал

ТРИ НЕДЕЛИ ДО МОЖНОСТА ЗА ПРЕМИН!

Фудбалските екипи се на одмор (со исклучок на тие што се во бараж или плеј-оф), но и паузата во фудбалот не е сосема мирна. Претстои можноста за премин од еден во друг клуб. Особено ќе биде интересно по три недели, кога почнува преодниот рок одреден од Фудбалската федерација на Македонија. Тој ќе трае од 15 јуни до 6 септември.

Фудбалските првенства почнуваат во првата половина од август.

 

Од категоријата

ПОБЕДА ЗЕДЕ БОД ОД ШТИП БЕЗ БАБУНСКИ КОЈ Е РАСПОЛОЖЕН ДА ОСТАНЕ ТРЕНЕР!

Зоран Иге

СЕ ЧЕКАА 22 КОЛА ЗА ДА ЗАГУБАТ!

Зоран Иге

ПОБЕДА ЕДЕН ДЕН ПОРАНО ВО СКОПЈЕ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе