Фудбал

ПОЧНУВА ПРЕСЕЛБАТА

Според објавата на Фудбалската федерација на Македонија, од денеска (15 јуни) почнува преодниот рок. Почнува можноста за преселба на фудбалерите од еден во друг клуб или за продолжување на договорите, т.е. за останување во истата средина. Вниманието на прилепската јавност е свртено кон второлигашот Победа. Кои играчи ќе останат, кои ќе заминат, колкумина ќе дојдат? Кој ќе биде шеф на Стручниот штаб?

Преодниот рок е до 6 септември.

Од категоријата

ПОБЕДА ПРОМАШИ 12 ЗИЦЕРИ!

Зоран Иге

(фото) ПЕХАРОТ ЗА ПИТУ ГУЛИ, НАМЕСТО НА МОГИЛА – НА ВЕШТАЧКАТА ТРЕВА!

Зоран Иге

ПАК МЕЧ ЗА 5000 ГЛЕДАЧИ ВО ПРИЛЕП

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе