Пинг-понг

ДРАМАТИЧНО ДОБИЕН НОВИОТ ШАМПИОН!

Шампионот на Бизнис лигата во пинг-понг е Мермерен комбинат кој во два возбудливи и драматични натпревара, најнапред во полуфиналето, потоа и во финалето победи со идентични 4-3.
Полуфинале: КН Елмонт-Синдикат на АД МЕПСО 4-2, Црна Река петрол- Мер-Ком 3-4. За 3. место: Синдикат на АД МЕПСО -Црна река Петрол 2-4. Финале: КН Елмонт- Мер-Ком 3-4
Честитки за победникот и за организацијата на лигата, каде на најдобрите беа доделени пригодни награди – пехар и медали. На најдобрата екипа и припадна и главната награда – викенд во Црна Гора. За Мермерен комбинат настапија: Александар Штаргоски, Звонко Тодороски и Александар Чадамовски.
Минатата година прв победник беше Црна Река петрол.

Од категоријата

(ФОТО+ВИДЕО) ШАМПИОНОТ ПАДНА ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

ПРЕТСТОИ РЕШАВАЧКОТО ДЕРБИ

Зоран Иге

НАВИКНАТ СО МЕДАЛИ ВО ПРИЛЕП, ПРОДОЛЖУВА ТАКА ВО ШВЕДСКА!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе