Фудбал

КОМПЛЕТИРАН СТРУЧНИОТ ШТАБ НА ПОБЕДА

Од денешниот претпладневен тренинг на Градскиот стадион „Гоце Делчев“ второлигашот Победа ја води новиот шеф на Стручниот штаб Филип Мирчески. Тој досега го користеше годишниот одмор. Според тоа, се комплетира тренерскиот кадар, каде се уште Стојанче Дунимаглоски, Сребре Стефаноски и Жарко Димески. По тренинзите на кондициски план, следат на техмички и тактички, со одигрување серија пријателски мечеви.

Првиот ќе биде тренинг-меч меѓу два тима на Победа, в сабота.

Од категоријата

ПЕНАЛ ЈА СВРТИ НАОПАКУ ИГРАТА ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

(фото+статистика) ПРИЛЕПСКИ ЗАЛУДНИ БАРАЊА ЗА ПЕНАЛ, ГОСТИТЕ ГИ ЗЕДОА БОДОВИТЕ!

Зоран Иге

ПОБЕДА НИКОГАШ ПОМЛАДА, СО 12 МЛАДИНЦИ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе