Фудбал

ТУРНИРОТ ПОЧНА СО МНОГУ ПЕНАЛИ!

Утревечер (18 часот) во салата на СОУ „Ристе Ристески – Ричко“ стартува сениорскиот дел од Хуманитарниот турнир во мал фудбал „Свети Никола“, а ден порано, денеска, беа натпреварите кај пионерите, во салата на ООУ „Добре Јованоски“. Се одиграа осум од девет закажани меча, а интересно е што на првите три, како и на последниот, имаше пенали, по нерешените резултати.

Генерација 2016

Академија Еврогол – Тони 1:1 (пенали 0:1)

Генерација 2015

Еврогол – Тони 1 1:1 (пенали 2:0)

Генерација 2014

Тони 1 – Кочо Рацин  0:0 (пенали 1:0)

Генерација 2014

Тони 2 – Интегра 3:0

Генерација 2014

Победа – Талент БТ 0:4

Генерација 2013

Тони – Талент БТ  2:0

Генерација 2011

Тони – Талент БТ одложен

Генерација 2012

Тони 1 – Победа 0:1

Генарација 2011

Победа – Академија Еврогол 0:0 (пенали 2:3)

Од категоријата

ДА НЕМА ЗАБУНА: САБОТА 13 ЧАСОТ!

Зоран Иге

ТЕРЕНОТ Е ПОДГОТВЕН ЗА ПРВИОТ ТРЕНИНГ НА ПОБЕДА

Зоран Иге

ФУДБАЛ ИМА ДЕНЕСКА И УТРЕ

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе