Фудбал

ВЕЧЕРВА, ПО 12 ГОДИНИ, МЕЧ ВО САЛАТА „МАКЕДОНИЈА“!!!

Изненадување! Предмалку добивме најава за спортски настан во салата „Македонија“ во Прилеп. Не е грешка. Во овој објект вечерва (21 часот) ќе биде мечот Победа – Скопје, од 17. коло на Втората футсал-лига на Македонија. Тешко е да се сети некој прилепчанец кога последен пат имало спортски натпревар за бодови во оваа сала. Во оваа прилика објавуваме фотографија од екипата Лукас спорт, учесник на Бизнис-лигата во мал фудбал во 2012 година, токму во салата „Македонија“.

ТАБЕЛА: Проект 45Кораби 41, Јувентус 40, Енхалон и Балкан 24, Партизан и Кратово 23, Каршијака 21, Шкендија 20Мал Ајакс и Университи 19, Победа 14, Скопје и Конзули 13.

Од категоријата

(состави, стрелци) ВО ПРИЛЕП КОРАБИ ТУРНАТ ОД ВРВОТ!

Зоран Иге

ПОВОЛНА ЖДРЕПКА ВО УЕФА: ПОБЕДА ОДИ ВО СЕВЕРНА ИРСКА

Зоран Иге

ШАНСА ДА ПОБЕДАТ, ПО СЕДУМ-ОСУМ НЕУСПЕСИ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе