Фудбал

ПОБЕДА: ПРВИТЕ НОВОСТИ ПО ЕДНА НЕДЕЛА!

И во лето, кога е апсолутниот одмор, прилепските навивачи секојдневно прашуваат што има ново во Победа. Така отсекогаш било, така е и сега. Прашањата се: кој останува, кој заминува, кој доаѓа, во пресрет на преодниот рок кој е од 15 јуни. Од клубот најавуваат дека со првите новости ќе излезат по една недела. Тогаш ќе се објави и конечниот датум за првата прозивка, првиот собир со кој се означува почетокот на подготовките за претстојната второлигашка сезона.

Целиот клуб е на одмор од 3 јуни.

Од категоријата

ПОБЕДА ЗЕДЕ НАПАЃАЧ ОД БЕЛАСИЦА!

Зоран Иге

ПОБЕДА СО ДВАЈЦА НОВИ МУ ПАРИРАШЕ НА ШАМПИОНОТ!

Зоран Иге

ВТОРАТА ЛИГА НАМЕСТО ДЕНЕСКА – УТРЕ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе