100 години фудбал во Прилеп

СПАСЕ НАЈДОСКИ: СПОМЕНИ ЗА ПОБЕДА, МИХАЈЛОВИЌ, ШУКЕР…

Од Австралија пристигна Спасе Најдоски, фудбалска легенда на прилепска Победа и други екипи. Разговараме со него за спомените од 80 и 90 години на минатиот век, како и за тренерската кариера потоа во Австралија. 

Разговорот со Спасе Најдоски е на следниов линк:

 

Од категоријата

АНГЛИСКА ПУБЛИКА!

Зоран Иге

ПРИЛЕПЧАНЕЦ ВО КАРИЕРАТА НА ЛЕГЕНДАРНИОТ ПИКСИ

Зоран Иге

СИРЕНИТЕ ЗАСВИРЕА КАКО ЗА БОМБАРДИРАЊЕ – ИГРАТА ЗАСТАНА!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе