Фудбал

ПОЧНУВА КУПОТ!

Продолжена е фудбалската сезона за екипите учеснички во Купот на ОФС Прилеп. Според распоредот од четвртфиналето, се среќаваат: Стрела (Ерековци)  – Боротино, Братство (Големо Коњари) – Влазними јуниор (Пресил) и Црвена ѕвезда (Сенокос) – Гарван (Десово). Слободен е Питу Гули (Крушево).

Сите натпревари се денеска од 16 часот.

Од категоријата

(ФОТО+ВИДЕО-ИЗВЕШТАЈ+СТАТИСТИКА) СО ДЕВЕТМИНА НОВИ НЕВОЗМОЖНО И ДО БОД!

Зоран Иге

ЕКИПА ОД МТВ ГО ПОСЕТИ ПРИЛЕПСКИОТ СТАДИОН

Зоран Иге

БАБУНСКИ БЛАГОДАРЕН ЗА ПОДДРШКАТА И ТРПЕНИЕТО НА ПРИЛЕПЧАНИТЕ

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе