Ракомет

(видео) УСПЕХОТ ОД КОМПАНИЈАТА СЕ ПРЕНЕСУВА ВРЗ КЛУБОТ!

Ракометот е во центарот на вниманието на прилепската спортска јавност, чии очекувања се големи по договорот за генерално спонзорство на компанијата Комфи ангел во машкиот ракометен суперлигаш Прилеп. Планот е долгорочен, за да има доволно време формулата за успехот од компанијата да се пренесе врз клубот.

Разговорот со Александар Мариновски – претседател на РК Прилеп и Никола Чадамов – потпретседател на РК Прилеп и претставник на Комфи ангел е на линкот:

Од категоријата

УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА ДА СЕ ВИКА „МИЛЕ НЕШКОВСКИ“

Зоран Иге

ПРИЛЕП ЗАДРЖУВА ДЕЛ ОД ИГРАЧИТЕ, ЌЕ ЗЕМЕ И НОВИ

Зоран Иге

ГРУЗИЕЦ ДОЈДЕ ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе