Ракомет

СПОРТСКИ ВИКЕНД

САБОТА (26.3.2022)

ФУДБАЛ

Победа – Пелистер, пријателски меч на Градски стадион во Прилеп од 15 ч.

Прва женска лига, 15. коло: Тиверија – Борец, Скопје – Љуботен, Речица – Ас унитед, Атлетико – Топгол, Шкендија – Истатов,Саса – Деспина во Македонска Каменица од 14 ч.

Општинска Б – 2 лига, Млекар – Пролетер, Стрела – Пелагонија во 15 ч.Прилеп сити – Боротино на игралиштето Могила во Прилеп во 15,30 ч.

РАКОМЕТ

Супер лига жени плеј-оф, 6. коло: Вардар – Металург, Стружанка – Чаир, Ѓорче Петров – Куманово, Деспина – Пелистер во сала на СОУ „Ристе Ристески – Ричко“ во Прилеп во 19,30 ч.

КОШАРКА

Прва женска лига Б-група, 17. коло: Трокал – Тим арена, Куманово – Патриот, Гостивар – Шкупи, Гризли – Мега баскет во Скопје од 12 ч.

НЕДЕЛА (27.3.2022)

ФУДБАЛ

Трета лига – Југ, 7. коло: Превалец – Питу Гули, Вардар – Росоман. Бучин – Марена, Слога – Обршани, Возарци – Ново Црнилиште, Динамо – Младост на игралиште со вештачка трева во Прилеп од 16 ч.

Општинска А – 1 лига, 2. коло: Клепач – Галичани, Канатларци – Ултрас, Влазними јуниор – Кадино во 10 ч.

Општинска А – 2 лига, 2. коло: Кадица – Гарван, Мукос – Црвена ѕвезда во 10 ч.,Тризла – Мажучиште на игралиште со вештачка трева Прилеп во 14 ч.

РАКОМЕТ

Супер лига мажи плеј-аут, 2. коло: Пролет – Струга, Скопје – Прилеп во 18 ч.

КОШАРКА

Трета лига мажи Б-група, 17. коло: Албес – Пробаскет, Работнички – Тетова булс, ИБА баскет – Куманово, Дибра иглс – Мега баскет во Дебар од 17 ч.

Од категоријата

ВЕЧЕРВА ИМА РАКОМЕТ

Зоран Иге

СКУСЕН СПИСОКОТ НА ЗАМИНАТИ

Зоран Иге

(фото) БИВШИОТ ЕВРОПСКИ ПРВАК ПРЕД ПОЛНА САЛА ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе