Фудбал

ПРИЛЕПЧАНИ ЌЕ СЕ ВРАЌААТ ВО ПОБЕДА!

Од фудбалскиот прволигаш Победа информираат дека многу скоро ќе почнат разговорите, преговорите со досегашните тренери и играчи. Проценка е дека реални се шансите сите што придонесоа за првото место во Втората, да останат со клубот и во Првата лига. Што се однесува до новите – тука приоритет е враќањето на прилепчаните кои настапуваа во други клубови, а само на неколку дефицитарни позиции да се доведат други засилувања. Сепак, сите овие планови ќе зависат од финансиската моќ. Оттука, преговорите со компаниите, потенцијални финансиери, се во тек.

Клубот најавува дека по10-15 дена ќе излезе со првите официјални информации.

Од категоријата

(фото) ПОБЕДА – ВАРДАР ПЕТ:ПЕТ!

Зоран Иге

(ВИДЕО-АНАЛИЗА) КОЛКУ СИЛНО И ЧУДНО ЛЕТАШЕ ШУТОТ НА РАМАНИ?

Зоран Иге

(фото+видео+статистика) ПОБЕДА КАКО ДА ИГРАШЕ СО ШАМПИОНОТ, А НЕ СО ПРЕТПОСЛЕДНИОТ!

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе