Ракомет

ДВАЈЦА ГРУЗИЈЦИ ЗАМИНАА, ДВАЈЦА ОСТАНАА!

Многу ќе биде изменет играчкиот кадар на ракометниот машки суперлигаш Прилеп. За заминатите ќе треба да се најдат замени. Досега е познато дека клубот го напуштија двајца Грузијци – голманот Зураби Цинцадзе и левото крило Казеин Рустамов, додека останаа нивните сонародници – десното крило и нов тренер, Реваз Чантурија и средниот бек Мириани Гавашелишвили. Покрај нив, заминати се сметаат уште: десниот бек Хари Павлов, пивотот Марко Трајковски, средниот бек Марио Гичев, левиот бек Даниел Андоновски.

Долгиот летен одмор најверојатно ќе биде до третата декада од јули.

Од категоријата

ТЕШКО ГОСТУВАЊЕ ВО СКОПЈЕ

Зоран Иге

ВКУПНО 16 МЕЧА ЗА 4 ДЕНА!

Зоран Иге

МОЖНО Е ВТОРО ЗАСИЛУВАЊЕ ЗА ПРИЛЕП

Зоран Иге

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе