Братство Житоше

Фудбал

СЛУЧАЕН КОРНЕР ГО ИЗВЛЕЧЕ ЛИДЕРОТ ВО ПРИЛЕП

Зоран Иге
Екипата на Слога со убедливи 3:0 го совлада Братство во Прилеп, но резултатот е погрешна слика за она што се случуваше на теренот кај Могилата....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе