Динамо Мажучиште

Фудбал

ВЕЛЕШАНИТЕ СЕ МАЧЕА, ПА ДАДОА ПЕТ ГОЛА ВО ПРИЛЕП

Зоран Иге
Екипата на велешки Превалец успеа со 5:1 да го совлада Динамо во Прилеп, во 11. коло од Третата фудбалска лига – Југ. Домашните добро почнаа...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе