Роберт Велески

Шах

ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ ВЕЛЕСКИ 21 МЕСТО ПОГОРЕ ОД СТАРТНАТА ПОЗИЦИЈА

Зоран Иге
     На Европскиот поединечен шампионат во Брежице, Словенија, настапија шестмина шахисти од Македонија, меѓу нив прилепскиот фидемајстор Роберт Велески. Тој го освои 243. место...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе