Фудбал

Фудбал

УШТЕ ДВАПАТИ ЌЕ СЕ ПОЛНИ СТАДИОНОТ ВО ПРИЛЕП!

Зоран Иге
Прилепчани многу го сакаат фудбалот и на нивно задоволство сезоната натаму трае, продолжуваат фудбалските возбудувања на Градскиот стадион „Гоце Делчев“. Претстојат уште два меча кои...
Фудбал

КОЈ Е НОВИОТ ФУДБАЛЕР ВО ПОСЕТА НА ПОБЕДА?

Зоран Иге
Рано е за официјални информации околу засилувањата во фудбалскиот прволигаш Победа со оглед на тоа што претходното првенство штотуку заврши, но сите фудбалски вљубеници што...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе