Шах

Шах

(ВИДЕО) КАКО ВО ПЕТОКОТ СЕ БОРЕВ СО СВЕТСКИОТ ПРВАК

Зоран Иге
Во спортската кариера и на најдобрите македонски спортисти најчесто е недостижен дуел со светски шампиони. Таа можност, во петокот, ја имаше шаховскиот велемајстор, прилепчанецот Звонко...
Шах

СВЕТСКИ ТАЛЕНТ САКА ДА ДОЈДЕ ВО ПРИЛЕП, НО ПРОБЛЕМ СЕ ПАРИТЕ

Зоран Иге
Името на 16-годишниот Индиец Домарају Гукеш веќе повеќе години се споменува во светските медиуми коишто го третираат шахот, а токму овој играч има желба да...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ДА Повеќе